Lifeles ..

Awak :)
Saturday, 11 February 2012 | 20:23 | 0 Atashinchi


Assalamualaikum ! Jawab-2 , tak jawab dosa tau ;p  Okayy harini mayb banyak sangat homework yang perlu diberehhhkan .______. So mayb bz je aku harini , esok dah sekolah -.- mcm tak caya je dah nak sekolah balik.. haha~ Rasa macam nak mintak cuti sebulan jee.. Boleh tak cikgu ? bolehhhhhh laaaa *wink** hahaha, Okay kita tukar topic kejap tau :3 Aku tak tau lah kenapa aku ni kuat fikir macam-2 sampai terbawak-2 dlm mimpi *ketuk-2 kepala** hesh~ dah masuk dlm mimpi , bila bangun rasa lega tau.. tapi bila fikir balik aku rasa cam .________________________. hesh~ annoying gila -.- Actually saya sayang awak sgt dah tau , and mayb sbb sayang lah saya banyak jealous sgt ni ;p Sorry kalau awak rasa saya over or whateber tapi nak buad cm ne en? Dah hati ni mudah jealous ;p Awak pulak suka jealous main-2 .____________________. huww~ okay pape pon.. Mayb harini kita jarang contact so awak jaga diri tau >____< Takmo nakal, hoho~ okayy tu je nak cakap, sekian ~ Terima kasih sbb sudi baca entry yang merepek lagi meraban~ hahaha. okay boboi :3 *hugs **


New | Old