Lifeles ..

Tak boleh tido T.T
Thursday, 5 January 2012 | 08:41 | 3 Atashinchi

Hey hoyyy, Okayyyyyy .. Aku tak tau kenapa tk boleh tido -.- Esok mamai je ah bangun pagi , Time nak gosok gigi tak tau mane ubat gigi mana ubat kaki mak tu -.- HAHA , Okayy ni sekarang pulak dengar lagu mahir zain -.- Okayokay aku tk tau kenape perangai aku pelik gila rini -.- Hahhaha , Okayyy Budak kelas aku iaitu Elah and Ekin tu sebok suruh aku buad tuto. Alahai syggg , blog aku bukan lawa mcm blog org yg buad tuto tu pon -.- Hahah , Tapi insyaAllah. Aku pon teringin nak buad. Em ;)

Okay skarang nak sambung tido. Btw , Imissyouuuuuu ;( Rindu awak. haihh. K la bai ;)







New | Old