Lifeles ..

Tak penting..
Saturday, 28 January 2012 | 11:59 | 0 Atashinchi









okay dalama aku tk update blog kan >< grrr , ni pon sbb aku tkley tdo. gini ah jadinya :) okay act aku nk cte sal kau.. yah ~ kau laa :) kalau kau tk suka dgn perangai aku yg gedik-2 cm ni sume. please jujur. aku jadi diri aku sendiri bukan berpura menjadi org lain k? serious kalau aku over kau tegur je. jgn kau diam je-.- ahhh ~ aku lupaa aku tkde hak nak over-2 ngan kau :) even kita tkde pape hubungan , tp aku syg kau mcm cpl aku :) haihh~ act aku curious gilaa kod , act betul ke kau rindu , sayang , suka kat aku -.- rasa kdg-2 kau mcm tak endah pon. hmm entah.k aku malas nak cte panjang. kbaii..

New | Old