Lifeles ..

miera messy :)
Sunday, 8 January 2012 | 05:50 | 0 Atashinchi





Dia sgt omeyyy kan ? ;p Mmg sgt comel xD okayyy act aku kenal dia masa form 1 wey xD lama kan ? haihhh. Time tuu zaman-2 mysepace gituuuu ;p Mmg rapat sgt-2 ngan dia dulu :) selalu on call , selalu text , selalu chat , selalu laa dia muncul dlm ingatan saya kannn ;D heheheh , Tapiii kan, sekarang tk mcm dulu. Kak mira bz , saya pon bz . haritu aku tegur dia , Then dia just like and aku cm terpiker laa , *mayb dia dah lupekan aku kod or mayb dia dah taksuke nak jd kakak aku lg * K ayat skema. Hahahha. tp mmg tu yg difiker kan pon :) Kak mira , saya rindu nak cte cte ngan akak :) akak lahh kakak angkat yg paling lama adik kenal ;) dah 4 tahun kan kak ? Me love you so muchiiee ;) Akak , Even kita masing-2 bz , adik still sayangkan akak, rindukan akak and yg paling penting adik masih INGAT akak sampai sekarang :) ILOVEYOUKAKMIERA ;)


BTW ; kak farah comel, sorry sbb copek pic kak miera kat album akak sbb kak miera private dia punyaa album -.-


New | Old