Lifeles ..

HariPertamaSekolah ;)
Wednesday, 4 January 2012 | 07:55 | 0 Atashinchi

okayyy , harini hari pertama sekolah dengan azam sbelum langkah masuk ke pagar sekolah yang "AKU NAK BELAJAR SUNGUH-2 & TAKNAK MAIN MAIN " Aku harap aku boleh mencapai azam aku tu :) Act aku dapat kelas Account -.- Okay stop buad muka pelik. Hahaha , act masa tu tak sangka dpt masuk kelas account. Cikgu Panggil nama Fasihah Zulkifli *kawanbaikaku Then Nama Aku iaitu Nur Masturina Rizqin Then aku glaba sbb aku nak kawan *Baik aku iaitu Nurul Asyikin pon masuk sama kelas dgn aku and and Fyi Ekin punya result sama dgn aku -.- Hahaha , Then cikgu panggil " Nur Asyikin Binti Saifulyazan" Tiba-2 aku menjerit -.- Aku peluk dia. Hahahhaha. Then aku malu kejap *semuaorangpandangakudgnpandanganyangbegitukejam* Hahaha , Pegi lantak la dorang nak ckp aku gedik ke apa , Gembira sgt kod >< Aku tak pernah pulak jerit smpai mcm tu hanya sbb *kawan. Hahhaha. okay then kita orang masuk class And btw , semua classmate aku gila bapak sporting ;) Harap-2 dpt la study gila gempak dgn dorang kan ;D heheh , And And cikgu datang *GuruKelas* then aku dapat duduk tepi -.- panas gila kod. Nak duduk tengah budak cina dah duduk. macam harembetul . then cikgu lantik ketua , penolong and tiba-2 E'ah , Elah , Yanoo sibuk ckp " Cikgu masturina cikgu !" -.- Aku punya laaa muka yg blur pandang dorang. Hahahaha. Nk tau aku jadi ape ? AJK Kecerian -.- Diri sendiri pon tk ceria sgt kod. HAHA. Adoyyy And aku harap aku boleh bawak la account ni sampai ke form 5 and aku harap aku tak sia-2 kan peluan ni untuk study hard ;D
Doakan aku yee semua ? :*









New | Old