Lifeles ..

Gemokcomel ;D
Saturday, 7 January 2012 | 11:25 | 4 Atashinchi


Okayy , Assalamualaikum ;) Kali ni nak cite pasal kucing Comel aku ;D *actbukanakupunyakucing* Hehehe. Okayyy dia selalu tunggu depan rumah aku. mmg selalu aku bg makan kat situ sbb taknak dia masuk rumah. Nant sume dia ponggah , aku jugak kene -.- Then bila aku bukak pintu sikit. Gelabah dia masuk dlm. And buad suara comel dia. -.- Aku gerammm je tgok dia. hehehe. Warna bdn dia mcm coklat-2 gitu. Kelabu-2 putih gituuu. Hahhaha. Kat luar rumah aku mmg bnyk kucing tp satu kucing ni yg mmg sgt-2 comel xD and sgt menarik perhatian. Hoho. Satu hari tu dia masuk rumah and dia mengada-2 gedik-2 kat kaki aku. Then dia pergi kat abang aku , and main-2 ngan abang aku. Aku takut kucing and takut nak angkat kucing or main-2 ngan kucing. Act dulu aku tk takut ponn then satu hari aku g makan malam dgn family. Mmg time tu umut aku kecik lg kod ;D and aku tenga sdp-2 makan dia panjat atas peha aku and kuku dia kene tgn aku. Aku menangis-2 sbb tu. HAHA. takut kene cakar. k lawak en? hahahahaha. Sbb bende tu sampai sekarang takut. pegang sikit-2 boleh laahhhh. hehehe. Eh eh nak tau. kucing comel ni ponnnn kann dia jadi guard aku time pepagi buta nak g sekolah -.- mase hari kedua sekolah aku dah siap-2 sume aku keluar la then aku tunggu depan rumah sbb nak tunggu van. then dia ada and ikut aku and duduk sbelah aku. Then aku pon g tgok cermin moto sbb nak betulkn tudung and dia pon sibuk datang -.- mmg gila comel k. And dia tunggu smpai van aku dtg. Hihi.nak tgok pic dia ? nak tgok bawah ni ;)


;D comel bagi aku :)


New | Old