Lifeles ..

Sista from Burung biru :*
Saturday, 31 December 2011 | 09:33 | 0 Atashinchi




 Okayyy , Mesti korang cakap " siapa pulak model ni" or " cun gilaa dia ni " Yeahh. dia mmg cun + comel + cantik + peramah + baik ;) 
Okayy actually aku kenal dia masa aku baru active twitter. And time tu mmg entah satu hapak pon aku tak tau nak rep tweet org semua la kan -.- Then jumpe laa kakak si comel manis ni. Then kite org bertweet-2 , Then aku ckp dalam hati time bertweet ngan dia * baik jugak kakak ni kan, Peramah jee.
Aku ingat dia dah lupa aku tapi bila esok nye aku on dia tweet aku. Ceceyhh baik sungguh dia ni.
Okay Kak :* If akak baca post ni , adik just nak ckp yang akak seorang yg sgt baik ;) Adik harap kita akan kekal bersama*sebagai adik&kakak ;) and adik harap kita akn jd lebih rapat k. Adik tak lupa kakak ;) btw , Happy new year kak. :* Adik sayang akak ;)




New | Old