Lifeles ..

Yes Or No ? (Y)
Thursday, 29 December 2011 | 20:45 | 0 Atashinchi

okay , Kali ni memang aku jatuh cinta tgok muka dia. >< Hahhaha , Memang comel wey, Aku tido pukul 4 pagi sbb baru lepas tgok cte yes or no, Then aku bangun pukul 9 sbb aku nak tgok cte tu lagi. HAHA apesal kemaruk sgt aku ni haa ?  Comelnyaaa >< Bila dia senyum. Mak aihhh. Gila ah, cair siott ;) Tersengih-2, Tergelak-2 aku tgok dia ckp :D Awakkk , kenapa awak comel sgt ni ? Hoho. okayokay. Korang mesti nak ckp. Apelaaa yang comel sgt budak siam tu kan. Okay actly dia org thaiii, hehe Sawadikappppppp :) Comel. Nak tgok ? meyhh tgok !

okayy ni dia haa , kau tk rasa mcm nakk errrrrrr, comel wey ! ni pict yang aku amik dari twitter dia >< sgt comel kan ? Belum dgar sware dia yang comelcomel sgt tu ;p
nak dgr ? Nahhh tgok ni, Dorang mmg sweet sgtt :) hee






Comel sgt kan , Haiihhhh. Aku geram la tgok muka dia. Nak je akuuuuuuuuu picit-2 je , HAHA. comel sgt. LoveyouuuKIM(tina) & AOMS(pie)
P/S ; Kau tkfhm dia ckp apa ? alaa kau buad dek jee yang penting tgok muka comel dia tu kan >< 




New | Old