Lifeles ..

Wednesday, 7 December 2011 | 08:52 | 0 Atashinchi


Heyyo , Kali ni nak cite pasal rasuk O.O takuttkan korang ? Jyeah ! Memanggggg , Real aku tengok orang kene rasuk tadi. mmg Seremmmmmm sgt lah kan. Mata dia , Suara dia , care cakap semua lainn -,-  Perempuan ni kne rasuk sbb ade org tak puas hatii sbb dia dah nak bertunang dgn org lain. Lelaki yang hantar bende jahat ni suka kat perempuan tu, So fhm-2. Tapi bg aku kira okay rasuk dari kene santau. ye dokkk ? Haihh. So bg kaum Hawa sekalian , Korang hati-2, jgn sakit hati kaum adam , buat dia rasa geram orr whatever yang tak baik la kan. AND AND jangan sesekali senang terima makanan or minuman lelaki sbb walaupon kita nmpak dia baik tapii hati tak tau kan. Mungkin dia letak sesuatu. So , Jage-2. :-)

New | Old