Lifeles ..

Saturday, 10 December 2011 | 11:09 | 0 Atashinchi

Ehemm , Nak tahu ? aku rasa mcm nak buadd Tutorial untuk blogg , TERINGIN ;-) tapi kan, Blog aku taklawa. So takut la nanti org ckp " Hek eleyy minah ni , blog tak lawa kecoh nak buad tuto" Haihhh , Malu kodd kalau org ckp cm tu -,- Hahaha , Thanks kepada Una , Dya , Wan hazel , And bnyak lagi blog yang buad tuto untuk perbaiki saya punya blog yang hodoh ;/ Hhahah thanks semua :* Heheh , And and Ramai yang tanya "apesal pink je blog kau ?" yeahh  ~ memang pink la sbb saya kan lembut. HAHA Chewahh , Saya mmg suka pink la sayang :* Andd mayb kalau saya dah minat warna lain saya ubah sume blog saya :D Heyhey korang if korang nak suruh aku buad tuto , sila lahhh IM saya di facebook k :* Klahh , mengantukk dah Masturina ni :') byebye semua , Assalamualakum :D

New | Old