Lifeles ..

Cuti & Result PMR
Wednesday, 14 December 2011 | 13:50 | 0 Atashinchi


Minggu depan dapat result pmr -___- ape ni ,kita takuttttt sangat. Abang-2 kakak-2 yang dah habis sekolahh semua ckp alaaa tkpela kalau pmr tak bagus spm en ade, Tapii ennn , kita nak result yang baik yang buad ibubapa kitaaa happy , Tapii entahlah. Mcm HARAPAN je nak dpt kan. Haihhh. Then lagi dua minggu dah nak masuk sekolah balik -____- KITA TAK PUAS NAK CUTI LAHHH ! Hahahhahaha , Tapi nk buad cm ne kan. Terpaksalahhh , Sekolah jela kan -__- 

New | Old