Lifeles ..

Birthday Girl :*
Monday, 19 December 2011 | 08:12 | 3 Atashinchi
 Yeahh , Hollow ! hehe , Harini nak cite pasal birthday girl, It's my bestfriend birthdayy ! Ya Allah dah tua dia XD Heheheh , Btw , I made some video for her tapi upload satu je k -__- lame nak tunggu lerr.
Nak tau tentang dia , Okay diaa kawan baik saya, saya jumpe dia masa form 3 ni laaaa , Heheh ade hikmah ape yang belaku then aku jumpe kau :* Seriouslyy , sangat SYOK berkawan dgn kau. Hehehhe. Okayyy sayang, Ini untuk kau. Tapi sorry ni je aku mampu bg ;( And and video tu habis smpai pic kita je tau. :P lagu tu TerUlang dua kali -___- k ni video nya :D


New | Old