Lifeles ..

Monday, 12 December 2011 | 19:36 | 0 Atashinchi



Aku sayangkan kau kawannn , 
Bnyak sbb yang buad aku mmg sayangkan kau :')
  • Kau selalu ada dgn aku even susah dan senang :')
  • kauu selalu happy kan aku
  • kau kawan yang baik
  • kau kawan yang Jujur
  • kau kawan yangg comel :D

Nurul Alissa Binti Azman , Kita kenal masa umur kita berdua 7 tahun , Kita selalu gaduhh masa kecik-2. Hihi , Kau suka ejek aku . Aku pon suka ckp kau mcm-2. Aku rasa kita gaduh sbb kau jeles aku nak rapat dgn farah kod -,- Hahhaha , Then mula darjah dua , aku suka kawan dgn kau. Kau baikk , Lawakk gilaa. Then darjah 3 kau suka sorang mamat tu , Firdaus Khan. Hahahhah. kau mesi cite mcm-2 pasal firdaus. Hahhaha aku pon asyik sokong kau je kan. Then darjah 4 and 5 kau jadi pengawas pusatt sumber , Kau pernah ajak aku jadi jugak tapi tk sempat dah ramai org masuk.. Then start dari tu kau dah tkbpe rpt sbb kau bz and selalu dgn shira tp aku tk kisah la sbb ada salsabila en en en ? hahahha #jiwang. Okayyy Then darjah 6 kita nak dekat UPSR , Hahhaha . Then ade kem untuk solat hajat semua takut sbb aku bukak lagu hantu. Hahhahah. #lawak. Then masa lepas UPSR aku teman kau g call ayah kau kn. HAHA Menangis-2 kau kan mase tu. HAHA Then aku lak nangis -,- Then kita nangis sama-2 time tu ade elida , syira , farah sume kod. Then kau ckp " Mass nanti dah sek menengah jgn lupa aku tau , Aku nak same kelas ngan kau " weyhh. Terharu. aku macam nak nangis. elida pon ingat cite ni. Then form 1 kau tak sama kelas dgn aku. And kau lupakan aku. Bila aku lepak ngan kau , Kau asyik  ngan org lain je. Then aku rasa terpinggir . That's why aku terus tak rehat and jumpe kau selalu. Sampai form 2. Kita masuk kelas sama :') Ohhhmy. Aku mmg suka :D Then kita mula rapat balikk. Kita jadi mcm skola rendah. Hehe. Kita gelak smpai perut aku sakit. Sama-2 kene marah dgn cikgu rubiah and rohaizah. HAHA. mmg lawak gilaa:) aku tk lupa bende ni. Then masuk form 3 kita still cm dulu. And Tiba-2 kita tak bertegur sbb ade orang *ah fhm-2 k alis. hahahha. Then sekarang kau ckp kau nak pindah sekolah ? Sayangg , Tk boleh ke kau bertahan smpai kita sama-2 habis SPM ? Aku takut kau lupa akuu, Aku takut kau dah tak mcm dulu , Aku takut aku rindu gila kat kau. Hmm. Aku sayang kau. Actlyy kau mmg kawan baik dlm hati aku. kau tahan dgn sikap aku yang suka melenting , panas baran and mcm-2. TAPI kalau kau nak pergi sbb impian kau. kau pergi la :') yang penting kau dpt ape yg kau nak kan :') Aku doakan kau berjaya dunia akhiratt alis :')



 HAHA pic korang aku main amik je k. sorry kalau buruk:* 
ILOVEYOUU KAWAN , Alis. Shira , Ekin , Eah , Zaty , Solehh :D

New | Old