Lifeles ..

Aku Ingin Berubah :-)
Wednesday, 28 December 2011 | 07:53 | 0 Atashinchi



Heyhey korangg ;) Aku rasa sangat-2 pelik sbb apa tau ? sbb perangai kita dah banyak berubah -..- Ade yang berubah ke arah kebaikan tapi ade jugak still sama cm dulu. Btw , untuk pengetahuan korang , aku memang Baran orangnya -___- Susah nak elakkan lah kan. Haihh. Kalau la boleh je aku buang baran aku kan. Haihhh. Aku senang stress even kalau org suruh buad bende skejap je pon. Macam adik aku en , Tak dengar ckp sikit jee aku dah banggang and bodoh kan dia. Ayah aku suruh buad air pon aku dah melenting tak tentu pasal. Haiihh. Aku sendiri pon tak fhm. Aku harap aku dpt ubahkan diri aku kan :-) Aminnnnnn!




New | Old