Lifeles ..

Aku diselubungi misteriiiiiiiiiii ;(
Saturday, 17 December 2011 | 22:57 | 0 Atashinchi


Hyehye, Haha. Okay dop title ? Hahahaha. Seram en en ? Brrrr, Hhahaha. okayokayy kita serious sikit. Kali ni cerita pasal mimpi. Malam tadi aku mimpi something yang agak seram and agak lawak XD Okay mcm ni. Ingat tak cerita pasal rasuk haritu.? Tak tau ? okay g tekan old post and cari cerita rasuk tu. Hahahah. 

Bermulanya mimpi ni apabila aku nak g dapur , aku buad air then aku dengar bunyi yang agak seram actly. mcm hantu mengilai cm tuuu la kan -___- aku pon buad dekkk ah. Konon gentle auw. Hahahah, Then aku ponn g amik sudu nak kacau air tu la kan. Hahaha. Thenn , Dekat dgn mesin basuhh tu aku nampak hantu tu penuh dgn bawang besar, putih , cili , and mcm-2. At the same time aku rase cm nak gelak tau HAHA tapii muka serammmmmmm gila k -___- tu tak jadi gelak. Then aku menjerit panggil mak and abang. Then aku g kat ruang tamu then mak tanya "kenapa?" then aku jawab "Apesal hantu tu pelik mak ? Asal ade bawang kat badan dia semua?'' then mak aku g tgok and mak aku tarik dia g ruang tamu and mak aku ckp ''ni hantu bawang kod'' Hahhahahaha. Aku tergelak terbahak-2. -____- 

Okayy percaya ? mesti korang rase cm tak logik. cite cm bodoh. Tapi ni mmg aku mimpi wey HAHA. seriously mcm ape je. then bangun je terus aku tergelak sorang-2 hahahaha.


#HANTU TU ORANG YANG KENE RASUK HARITU -___-

New | Old