Lifeles ..

Harimau Malaya Mengaummmm hebat :*
Monday, 21 November 2011 | 09:12 | 0 Atashinchi

Hyehyehyehye :* okay sekarang happy gilaaaaa :D :D Malaysia dpt pingat Emas dalam sukan c :*
IloveyouHarimauMelaya :* 
Ni laa , allah maha adil. Org indonesia tak bersyukur, rakyat malaysia selalu bantu diorang kan. tapi ape dorang balas ?macam ni 

Macam ape je kan?  -,- dan ni lah padahnya bille dah kalah. Aku simpati. kalau negara aku kalah pon aku menangis wey, tapi aku rasa nak ckp padan muka pon ada. Hahahha -,- jahat aku ni.
k ni la padahnya
Hahahahha. and ni jugak padahnya bila dah malaysia menang -,- penuh news feed aku pasal bola :P tapi itulah semangat org malaysia ! yeay!
ILOVEMALAYSIA :*



New | Old