Lifeles ..

New chapter ; Sweet
Thursday, 18 August 2011 | 22:34 | 1 Atashinchi
Auwww sangad suwitt ah awak nii ;)
awak buat saya nak je melekat kat hati awak tu, Hhahahhaha #kOverpulak
Saya tersenyum bila bukak fb then tengok DP bie, Status bie, ;)
Makin senyum bila tengok blog dia :D
Terima kasihh cinta hati saya, Hilang rasa penat ni sayang. Tahu tak saya tepikirkan awak je mase jawab paper sejarah, tiba-2 bibir mula senyum sampai ke telinga ;p #Angaukod.
Hahahhah. Paper sej tu penuh dengan nama awak :D Hahhahaha #actlyBoringtimetuu
Saya tak sabar-2 nak balik rumah then tunggu awak text saya :D #rindusangatni XD
Apa-2 pun, saya happy bersama awak. saya terima kekurangan awak dan itulah yang saya cinta ♥ 


New | Old