Lifeles ..

New Chapter ; Raya
Saturday, 20 August 2011 | 11:51 | 1 Atashinchi
Haih. boringg sungguh wey :') saya nak cerita pasal raya la pulak. Hahahhahaha da besa pun nak raya kan --' K start dari taun lepas Hari raya yang selalu kutunggu-2 ni jadi macam tk best, Hhahahhaa 
nak tau sbb apa ? Duit raya tak dapat lah kan --' Huhu, Kitaaa sedihhhhhhhhhhhhh gila weyhhhh, Serious! Bila orang tnya ni form berapa eh ? Then aku jawab form 2, Then org tu akan buad muka and ckp '' Dah besar dah so tkpyh duit rya la eh, Hhahah'' --' K sentap gila ! Hhahahaa Then bila pergi rumah cezen, Mesti dorang ckp, Dahhh besarrr anak janal ni haaa, Tk pyh la bg duit raya kan, K sentaplagiii, :D Hahhahahhahahha sabar je kan. btw even macam tu saya rasa happy sbb dpt kebas duit adikkk :PHhahahhaha # kitataksabarnakrayasbbnakkebasduitadik.,Hahhahahhaah

Masturina rizqin mmg jahat K :*

New | Old