Lifeles ..

New chapter ; Penad , Trial , Raya , Lapar :D
Thursday, 25 August 2011 | 01:11 | 0 Atashinchi
Hahahhaha wey penad gila k. Tapi even penad balik sch aku dok sebok edit-2 blog smpai sekarang. Haa sekarang dah pukul 4.00 pm ;)
Hhahahahha sekarang aku syek menguap-2 je. mengantuk actly. Tapi tahan mata ni sebab ada orang ckp kalau tidur sampai azan asar 40 kali berturut-2 kita boleh mereng + Menggila. Hahahhahaha
K aku rasa dah bape bnyak dah kod. Rasenye dah lebih 40 aku tidur smpai asar. Hoho.
Mayb sebab tu aku ade penyakit. haaa penyakit blur aku + gila aku. Hahahahha.
So korang renung-2kan dan selamat beramal. Hahahahaha :D
hey hey. Trial dah abis k. Aku bebassss . #CEH, PMR ade lagi la gilooo.
Hhahaaha Ehh stop la syek exam. Tension aku dibuadnya dohhh. Macam ape je -.-
Takpe yang penting nak raya. so boleh lepas tension selama seminggu aku cuti ni. Hahahahha ;)
Eh eh. Ni lagi stu topic. aku dok tnye kawan-2 baju raya warna apa. then ramai ckp warna kuning . Deyhhh.! apasalahh. aku pun tetibe minat kuning #Kuning cair la k ;p
So mayb cadang raya tahun ni nak kuning or purple kodddd -.- 
Eh eh. Ni lagi satu. perut aku lapar dohh. Nak makan boleh ? aku tengok orang sedap je makan kentang goreng kan kan. Aku nak jugak ohh :D Hahhahahahaha.  Tapi aku kene kuatkan iman . Dah nak raye so jangan ponteng-2 :p hihihihi 

K aku dah penad gila. aku chaww dulu k :* Hhahahaha

New | Old