Lifeles ..

New Chapter ; Penad jalan.
Thursday, 25 August 2011 | 11:42 | 0 Atashinchi
Haaa. Tadi dok jalan-2 kat klang ni ha, bukan main bnyak aku beli. hehe, terutama shawl la kan :D banyak k, Hihi, #esok pegy lagi kod -.-


New topic <3

kalau awak dah terasa sayang kat dia,
kalau awak dah terasa rindu kat dia,
kalau awak dah terasa selalu nak mcj dia,
kalau awak dah rasa boring dengan saya,
kalau awak dah rasa sayang awak pd saya dah kurang,
kalau awak rase saya dok suka halau awak ,
kalau awak rasa saya tak ambil tahu pasal awak, care pasal awak, risau pasal awak, sayang kat awak,
rindu kat awak, setiap hari nak dengar suara awak, tiap masa nak tengokpict awak,
awak buad lah keputusan untuk bersama dgn si dia balik , and awak lepaskan saya.
awak tau tak saya bukan main sayang , rindu , care , cinta , kat awak, tiap kali awak balik dari mana-2 saya risau awak penad, saya takut saya gnggu awak, saya takut. dan saya tkde niat nak halau awak. kalau awk bg saya peluang, saya akan cuba untuk tak buad mcm tu lagi. sya tenga try nak fhm awak mcm mana. tiap kali awak marah., awak buad saya makin cinta , sayang , kan awak. kadang-2 saya terus tkde mood sbb bila awak marah saya , saya akan rindu , takut, risau pasal awak.
awak selalu sebut nama dia kan. kalau awak dah terasa nak besama balik. teruskanlah k sayang. awak jangan buad hati saya sakit tiap kali awak  sebut nama dia :) saya kuat dpn awak dalam hati. tkde spe tahu sayang .
Terima kasih kerana sayangkan saya .

New | Old