Lifeles ..

New chapter ; Love ,
Tuesday, 16 August 2011 | 23:23 | 1 Atashinchi
Hihi. Kitaaa dah takennn ah, Kita sunyi selama ni. rindu nak becinta nak bersayang nak bermanja-2.
Nak tau siapa ? Mana bolehh tau. Dia cinta sayaa, awak tak boleh tau and tak bolh curik dia. ;)
Actly , dulu tak rapat. asyikkk gaduhh je memanjang. Hahhaha asyik kene delete dai friendlist je :'(
Tapii takpe. kita faham dia, Then kita tak tau nama betul dia apa, umur, duduk mana, ade bpe adik beradik, semua tu tak tnya tapi tetibe je dah couple, Gentle tk ? Hahaha. actly, DULU aku suka dia jugak ah kan. Tapi tu dulu2 masa baru kenal, hoho --' tapi tak pernah luah lah sbb dia ada GF time tu kan, time tu pun dia bukan main gembira. Then masa 15/8 i think, kita wall-2 dengan dia. hahahha then dia single then dia post kat wall '' will you be mine ?'' Huh. Sumpah terkejut bagai nak apa je. Terkeduu kejap la kn --' Then terpikir '' Dia ni saja-2 ke atau betul2?'' Serious blur time tu. Then kita ada bg no kita sbb teresak nak berbuka la katekan . Hahhahhaa bg jelah then text-2♥  auwww, saya mula suka awak lahh. bila dia rep lambat kita asyik tengok hp je ;)  Tapii ada jugakk kita terbuad salah. Kita sakitkan hati dia dan dia buang kita dari friendlist dia ;'( Kita sedihh gila-2. Kita rindu nak text dia. tapi bila dah tak tahan kita text dia untuk wish good night and ckap IMY. Tetiba dia balas. kita tak sangke dia nak balas. Hihi awakk. saya sayang awakk lahh. tau takkk ? :* 

New | Old