Lifeles ..

Monday, 22 August 2011 | 23:49 | 0 Atashinchi
Hahahahahah, bengong je masa trial tiru-2 kan. COOL what :D Hahhahahaha. Tapi paling best aku terkantoii. Macam ape je wey ;/ Tapi takpe cikgu pun COOL jugak. Hhahahahhha. Hahahahha. K awak cukup lah k. Kalau awak chat saya pun tapi cara awak tu macam da tade harapan apa-2 tkpayah la chat, Saya menangis je kalau awak macam tu :) And lagi stu, awak dipersilakan bencikan saya :D saya sedar saya seorang yang teruk hihi. Tapi awak macam dah tkde pape perasaan je saya tengokk :D saya suka sgt tu ;"(  awak teruskan lah jauhi diri awak tu kan :D TERIMA KASIH AWAK 

New | Old