Lifeles ..

Friday, 19 August 2011 | 11:49 | 1 Atashinchi
19.08.2011  
2.39 am

Tibe-2 tak boleh tidur. Hahhahaha orang baru gayut memang macam ni kan ? Senyum smpai ke telinggeeee :D 
Hhahahahah, Actly waktu-2 ni je la aku boleh shared banyak cerita, boleh mesra, gelak-2 dengan dia. Sbb tu kalau boleh tiap-2 malam aku nak call dia =,= #Nantidiaboringpulakdengarsuaraaku -.-
Tapi masing-2 Pokaiiiiiyooo. Hahhahaha 
Seronok dpt dengar cerita dia, beria-2 menyakat aku -.- Hhahahahha 
Tah kenapa aku tak habis-2 jatuh cinta dengan gelak tawa dia ah -.- tolong lah. dah angaww kau ni maz oiii -,- Hahhahahah.Kadang-2 tu bila dia senyap bukan main aku perah otak ni sampai kempis pk nak ckp apa. Taknak bg boring. Hahha. 
Aku memang gila-2 kalau on call. Tapi tak tahu ah dia suka ke tak. and aku kalau dah gelak =.= macm ape je. Tak habis-2 orang tu buad saya gelak :D happy bebenoooooo komeeee XD Hahhahahha


#ILYriepinochio.

New | Old