Lifeles ..

Saturday, 20 August 2011 | 09:44 | 2 Atashinchi
12.45 am

Dah ada lagu dahhh, Tak tau lah sedap ke tak bg korang kan. tapi aku rase sedap je  <3 Hhahahahahha Poyo betul ah aku ni kan :)
Actlyy lagu tu pun ada maknooooo tu. Hahhahahha :D
So kene faham dalam-2 makna lagu tuu , hee :)
Eh eh kita rindu lah orang yang suka menyakat kita tuuu. Kita tak tau lah dia tidur ke ataupun marah kita, Tapi firasat kita mengatakan bahawa si dia tengah tidur. mmg time-2 macam ni dia tidur :')
Kita suka panggil dia mengada sbb dia tu comel + suka menyakat. Tapi yg penting dia buad saya gelak. kahkahkahkah :D Heee. Saya nak tunggu dia lah. Nak tunggu sampai dia text kita ahhh. Lg pun kita nak study :) Hehehhehe byebye stalker. ILOVEYOU :)

New | Old