Lifeles ..

Rindu.
Monday, 27 June 2011 | 07:58 | 0 Atashinchi
Okay lahh sekarang ni akuu rinduu sangat kehidupan aku yang time sekolah rendahh weyy,
seriously kalau masa boleh diputar aku nak balik , balik ke zaman dulu :)
Best pulak laa kalau kita kecik-2. hmm Tapi kann korangg dalam masa yang sama aku rinduuu sangaatttt dengan kawan aku. Ohh nak panggil jugak dia best friend akuu tapi tak nak lah dia bukan anggap aku macam tu kott.
Nak tau siapa. satu sekolah kenal Alissa Azman :) Best friend aku tuhh :( Aku rinduu kau sayangg. Sampai hati kau lupa kawan. Hahaha ;p tapii nak buad macam mana orang tuu dah jumpa kawan baru dia sejak form 1 kan ? :) Sabar jelahh. Hahaha.
Haaa. And fyi , Aku nakk sangatt dapat kawan yang boleh dengar cerita aku, luahan aku, yelahhh kalau aku susah and senang dia sentiasa ada disisi aku. Tapi zaman sekarang. ada ke kawan macam tu? ==' semuaa dah hancur. susah weyy kalau jumpa pun hmmm bukan yang sekepala kott. Apa-2 pun Alissa Azman. Aku sayangg kau weyy sebagai bestie aku :)

New | Old