Lifeles ..

Kem Tekali Hulu Langat ;p
Monday, 20 June 2011 | 08:52 | 0 Atashinchi
heyooo ;p Ha ? Happy kan Masturina rizqin ni ? Tarataaa ;p Nak tahu sebabnya ? lahhhh kan ada title sudah :) Actly , First-2 dulu tak hengen nak pergi kodddd. Malas ==' Tapi dah membe ni nak pergi serawak pulak then dia suruh aku pergi. Aku taknak. Then ada pulak member pergi. Aku apa lagi kan join je lah, haha kata orang-2 tua "Rezeki jangan ditolak" Kan kan ? Hihi. Tadi ada taklimat ceceyhhh Aku dengar ada pulak main Paintball dan Berkayakkk baiii :* Haha, Bukan main lah aku kan tadi ==' Tapi yang tak bestnya kene tinggal kan adik aku tuhhh. Huh! Rindu kau nanti adik. And ofc Jugak rindu kat kakak-2, and kawan aku kat faceboookkkkeerr tu :* sayaanggg diaoranggg tahuuu. Hahaa 

New | Old