Lifeles ..

Mid-term exam. Die. T,T
Thursday, 3 May 2012 | 10:18 | 0 Atashinchi
Assalamualaikum ;p Rasanya dah bersarang blog aku ni ==' Dah lama betul tak update blog kan ==' Err, okay, aku blank tiba-2 ==' Tak tahu nak cerita apa. Okay, aku dah nak exam next week, so agak takut la sbb mid-term exam. So kali ni ni aku tekad nak study gempak, biar result pon okay kan. Aku taknak main-2 kot sebab next year aku spm. Aceceyh, boleh pakai ke ayat aku tu? Hahahaha, aku ni angan-2 tahi ayam ja, mula mula kemain semangat, bila tgok result mcm.... mula nak give up. Aiyoooo, apela kau ni mas =='   Mak ayah dah selalu bising kenapa tak study semua, lol. Mak ayah, anak mak ayah ni bila bukak buku, mmg blank je ==' Tu la masalahnya aku ni. Err. Okay okay, aku dah mengantuk. Wa chaww dulu k ;p  Assalamualaikum :*




Wednesday, 15 February 2012 | 00:07 | 1 Atashinchi
KADANG-2 AKU RASA AKU TERUK SANGAT, OKAYBAI -.-



Budak-2 Sengal ;p
Tuesday, 14 February 2012 | 23:05 | 0 Atashinchi


Yah hollow people ^^ Okay , now tengah duduk atas katil and dgn bangganya duk melukis yang entah pape -.- Okayy , aku just nak cakap aku P.E.N.A.T gilaaa sekarang ni >.< Please lahh dodoi kan aku ;p haha~ Aku mengantuk actually tapi disebabkan aku nak mention nama budak-2 yang aku sayang ni en , aku sanggup lahh menaip lagi -__________________- Dia orang ni duk bising kat sekolah cakap nak stalk blog aku , aceceyhh~ tau ah blog aku buruk , semua sebok nak stalk jugak ke ;p okay joke~ btw nak tahu siapa budak omey ni?

 SIAPA MODEL NI!!!!!  Okay jangan curi dia dari aku , aku gila bangang sayang dia ;p 
she's my bestie foreber ;3 
Sayang kau :3

ALAMAK!! SIAPA PULAK BUDAK COMEL NII ><
okay korang jgn curik dia okay , dia hak milik Mr. A ;p
Dia ni badan kecik je tau tapi kalau cakap.. Mak aihh~ tertakata aku ;p
Sayang kau montot comel :*







| Old